„Mitralieră”, luat peste picior de Sindicatul Europol după ce a făcut scandal într-o benzinărie

Sindicatul Europol a transmis, marţi, că „fie că îţi place shaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măştii în spaţiile închise este obligatorie” şi anunţă că agenţii îşi vor face în continuare datoria, chiar dacă cei care nu poartă mască în spaţiile închise sunt parlamenteri. Despre deputatul PSD Cătălin Rădulescu, sindicaliştii afirmă că „nu a avut capacitatea să înţeleagă că legitimaţia de parlamentar o poate flutura doar pe holurile Parlamentului, nu şi în locurile publice”.

„Încă un parlamentar fără mască sfidează Poliţia Română. Fie că îţi place shaorma, fie că te cheamă Mitralieră, purtarea măştii în spaţiile închise este obligatorie. Acest lucru nu e valabil şi pentru deputatul-ginecolog Cătălin Rădulescu, alias «Mitralieră», care a refuzat să poarte mască într-o benzinărie, jignindu-i pe colegii noştri pentru simplu fapt că el nu a avut capacitatea să înţeleagă că legitimaţia de parlamentar o poate flutura doar pe holurile Parlamentului, nu şi în locurile publice”, a transmis, marţi, Sinficatul Europol.

Sindicaliştii au precizat că deputatul a fost sancţionat contravenţional, c¬onform prevederilor Legii nr. 61 din 1991, cu 500 lei, precum şi conform Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, cu 1.000 lei.

„Nu ştim dacă tocmai cei care fac legea şi-au propus să o sfideze, însă ştim că poliţiştii îşi fac treaba în continuare şi vor sancţiona aceste derapaje indiferent că eşti parlamentar sau shaormar”, au mai transmis sindicaliştii.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost amendat, marţi, după ce a refuzat să poarte mască de protecţie într-un spaţiu comercial din Bucureşti.

El era însoţit de o femeie, care s-a conformat la solicitarea poliţistului sesizat de un alt client. Când i s-a atras atenţia că va fi sancţionat, Rădulescu a adresat cuvinte jignitoare şi l-a ameninţat pe poliţist.

Recent, deputaţii PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food din Bucureşti pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie.

2 COMENTARII

  1. Il mai tin mult in partid p-asta?! Ne-am saturat de nebuniile parlamentarului de profesie! Asta reprezinta o parte din electorat?! Cred ca-i doar tolerat pe lista de sinecuri a partidului. Cine-l tine-n brate(!)?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here