Monica Pop, furie anti-vaccinare la Antena 3: „Dacă faceți leucemie, Doamne ferește, după vaccinul ăsta?”

Șarjă anti-vaccinare la Antena 3. Monica Pop, fostul manager general al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din București, s-a pronunțat în legătură cu „efectele secundare” ale vaccinului anti-COVID, fără să citeze însă nici un studiu științific.

„Vă dați seama că nu! (nu mă voi vaccina – n.r.). Categoric nu și nici nu voi dai vreun sfat cuiva să se vaccineze atâta timp cât acest vaccin e făcut în trei luni!”, a declarat Monica Pop, prezentă marți seară în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”, alături de Mugur Ciuvică, Marius Pieleanu, Adrian Ursu, Bogdan Chirieac și Titus Corlățean. 

Dintre toți invitații, doar Monica Pop s-a declarat împotriva vaccinării anti-COVID.

Întrebat de moderatorul emisiunii, Mihai Gâdea, dacă se va vaccina, jurnalistul Adrian Ursu, a răspuns: „Mă voi informa, în momentul de față n-am informații”. Moment în care Monica Pop a răbufnit: „Cum n-aveți informația, domnul Ursu? Cum puteți să știți dumneavoastră ce se întâmplă peste trei ani? Dacă faceți leucemie, Doamne ferește!, după vaccinul ăsta?! Cum poți să știi inducția genetică pe care o face ăsta… Peste 5 ani ne putem vaccina!”.

„Domnu Gâdea, are efectele secundare pe termen scurt, dar alea pe termen lung unde sunt? Că vă mai spun încă o dată, peste 3 ani face leucemie unul care face vaccinul. Și fac toți…”, a adăugat Monica Pop. „Domnule Gâdea, de unde știți ce se întâmplă peste un an? Faceți copilului dumneavoastră vaccinul ăsta? Pericolul e foarte mare! Nimeni nu poate niciodată să spună că acest vaccin este sigur. Poate peste 10 ani. Bine, hai, cinci ani!”.

„Eu am fost pro vaccin sigur și pentru asta am primit și amenințări cu moartea. Dar acum eu sunt împotriva acestui vaccin! Eu sunt pro unui vaccin, dar nu a unuia făcut pe genunchi care poate avea efecte secundare”. ”Noi nu obligăm populația să facă vaccin împotriva bolilor care schilodesc și ucid, dar încercăm să obligăm populația să se vaccineze pentru o boală în care nu spune nimeni că 15 bolnavi din 100 au făcut forme grave și 85 la sută sunt vindecați. Nu poți să obligi populația să se vaccineze!”, a mai comentat aceasta.

1 COMENTARIU

  1. Ce face din om banul primit de la Varan!!! Poate ca acest vaccin ne va pazi si de oameni mici la suflet, dispusi sa se vanda la batranete! Ce hidoasa fata a vremurilor in care traim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here