Negoiță, restant la întreținere și obligat de instanță să plătească apa caldă. „Cum e în viața privată, așa și în viața publică”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Adrian Moraru, candidat din partea PNL – USR PLUS pentru Primăria Sector 3, a dezvăluit că primarul Robert Negoiță a fost dator la întreținere în blocul în care locuiește și a fost dat în judecată de asociația de proprietari.

„Admite cererea de chemare în judecată, astfel cum a fost modificată. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 10.589,77 lei, reprezentând cote de întreținere aferente perioadei februarie 2016 – noiembrie 2018, suma de 4.701,36 lei reprezentând penalități de întârziere aferente perioadei 01.02.2016 – 31.03.2018, precum şi penalităţi aferente debitului principal calculate în continuare, până la plata integrală a debitului.

Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 1.011,50 lei cu titlu de cheltuieli de judecată reprezentând onorariu avocat.

Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a fi depusă la Judecătoria Sectorului 3 București”, se arată în sentința Judecătoriei Sector 3, dată în martie 2019, în procesul dintre Asociația de Proprietari și Robert Negoiță.

„Cum e în viața privată, așa și în viața publică. Dosarele lui Robert Negoiță apar pe bandă rulantă, iar actualul primar al Sectorului 3 ne dă o foarte importantă lecție de educație civică: obiceiurile din viața publică nu pot sta departe de cele din viața privată. Se pare că Negoiță și Asociațiile de proprietari nu sunt tocmai cei mai buni prieteni, deoarece primarul Sectorului 3 are obiceiul de a nu-și plăti întreținerile la timp. Obligațiile de plată nu par a fi un interes pentru el, astfel că datoriile se adună rând pe rând”, a scris pe Facebook Adrian Moraru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here