Nelu Tătaru, în cea mai neagră zi Covid: „E ca în război”

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Fostul ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, consilier al premierului Forin Cîţu, afirmă, marţi, în ziua cu cele mai mari cifre de la debutul pandemiei, că nu mai avem timp să nu credem. ”De această dată e ca în război…viaţă contra moarte”, a transmis Nelu Tătaru, citat de News.ro.

”442 decese. 1.667 internaţi la ATI. 16.743 cazuri noi de persoane infectate. Cu toţii suntem supuşi greşelii şi unii suntem neîncrezători, dar de această dată e ca în război…viaţă contra moarte! Şi dacă sunteţi dintre cei care încă mai au dubii, încercaţi să treceţi pe lângă un spital şi priviţi către Unitatea de Primiri Urgenţ”, a scris, marţi, pe Facebook, Nelu Tătaru.

Acesta afirmă că majoritatea celor care ajung acolo sunt dintre cei vehemenţi, nevaccinaţi sau care îşi doresc să fie salvaţi, dar deja e prea târziu.

”Aşa arată realitatea zilelor noastre. Sunt colmatate toate spitalele. E ca pe front…. Se moare! Se întâmplă! Există mii de apeluri în aşteptare! Epuizare! Durere! Tragedii fără margini! Nu mai avem timp să nu credem! Alegeţi cu mintea pentru viaţa dumneavoastră, pentru familie, oameni dragi…înainte să fie prea târziu”, a mai scris Tătaru.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi 16.743 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.380 sunt în Bucureşti.

În ultimele 24 de ore, 442 de persoane au decedat – 397 nevaccinaţi şi 45 vaccinaţi, din care 44 aveau comorbidităţi – fiind depăşit numărul de 40.000 de decese.

La ATI sunt internaţi 1.667 de pacienţi cu COVID-19. 428de copii cu COVID-19 sunt în spital, 39 dintre ei fiind la ATI.

Lupta UE cu corupția doboară guverne

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here