Doi morți și șapte răniți după ce un microbuz a intrat în copaci

accident microbuz neamt
Foto: news.ro

Doi bărbaţi au murit şi şapte au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau a intrat în copacii de pe marginea şoselei, în judeţul Neamţ. Cele nouă persoane, cu vârste între 29 şi 51 de ani, veneau de la Londra şi se îndreptau către Vaslui. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de Intervenţie în acest caz.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, în noaptea de duminică spre luni a avut loc un accident rutier pe DN 15D în localitatea Poienari, în care a fost implicat un microbuz în care se aflau nouă persoane.

La faţa locului s-au deplasat: un ofiţer şi 22 subofiţeri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospeciala de descarcerare grea, trei ambulanţe SMURD, patru echipaje de la Serviciul de Ambulanţă, la nivelul judeţului fiind pus în aplicare Planul Roşu de intervenţie. 

„Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au identificat un microbuz intrat în nişte arbori de pe marginea drumului. Din cei nouă ocupanţi, trei au fost scoşi din microbuz de către participanţii la trafic, trei au fost extraşi de primele forţe ajunse de la Detaşamentul de pompieri Roman – Punctul de lucru Poienari, iar trei erau încarcerate”, au precizat reprezentanţii ISU Neamţ.

În urma accidentului, doi bărbaţi au murit, iar şapte bărbaţi au fost duşi la CPU Roman, şase dintre ei fiind conştienţi şi unul în comă. Microbuzul venea de la Londra şi se deplasa către Vaslui, fiind înmatriculat în judeţul Vaslui.

Cei nouă bărbaţi aflaţi în mijlocul de transport au vârste cuprinse între 29 şi 51 de ani, fiind cetăţeni români.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here