NEWS ALERT | Un individ înarmat a intrat cu o ambulanţă furată într-un grup de oameni

Un individ înarmat a furat o ambulanță și a intrat cu ea într-un grup de oameni, în capitala Norvegiei, Oslo. Poliția a făcut uz de armă de mai multe ori ca să-l oprească pe suspect.

Suspectul sursa: NRK.no

Bărbatul a furat vehiculul și a mers cu el circa 45 de minute. În acest timp a lovit mai mulți pietoni, numărul lor exact nefiind cunoscut la această oră.

Doi bătrâni, soție și soție, o femeie și un copil au ajuns până acum la spital, dar ar putea fi și alți răniți. Echipajul de pe ambulanță, format din trei persoane, a scăpat nevătămat.

Poliția a blocat zona pe unde mergea suspectul cu ambulanța furată iar un elicopter a fost chemat în ajutor. Până la urmă oamenii legii au tras în cauciucurile vehiculului furat și au lovit ambulanța cu propriile mașini așa au oprit cursa nebunească.

Ambulanse kapret i Oslo

Her skyter politiet for å stanse den kaprede ambulansen i Oslo. Les saken her: https://www.nrk.no/ostlandssendingen/mann-stjal-ambulanse-i-oslo-_-flere-pakjort-1.14751816

Publicată de NRK Nyheter pe Marţi, 22 octombrie 2019
suspectul arestat sursa VG.no

Potrivit martorilor citați de postul public norvegian NRK, suspectul a tras și el cu arma pe care o avea. Bărbatul nu a fost rănit în schimbul de focuri și a ajuns în arest. Poliția mai caută acum și o femeie, care ar avea legături cu agresorul.

Autoritățile din Oslo nu au spus nimic despre motivele suspectelui.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here