Nicu Alifantis dă în judecată PSD

Inquam Photos/ Octav Ganea

Nicu Alifantis dă în judecată PSD, după ce filiala Sector 5 a formațiunii politice a postat pe Facebook, fără a-i cere acordul, un cântec interpretat de el în Cenaclul Flacăra.

Dosarul în care Nicu Alifantis este reclamant iar PSD pârât are ca obiect ”drept de autor şi drepturi conexe” și nu a primit încă un termen de judecată.

„Noi suntem Partidul și Țara Omeniei”, a scris PSD Sector 5 pe Facebook. Melodia, la origini, a fost dedicată Partidului Comunist Român și lui Nicolae Ceaușescu, iar în textul inițial apăreau versurile „Trăiască România, trăiască Ceaușescu”.

Textul cântecului a fost scris de Adrian Păunescu, iar acesta a fost interpretat deseori în cadrul Cenaclului Flacara în perioada comunistă, relatează realitatea.net.

Atitudinea lui Nicu Alifantis față de PSD pare să se fi schimbat. În 2014, el l-a susținut pe Victor Ponta, reprezentantul PSD, în campania pentru alegerile prezidențiale, așa cum au făcut-o și alte personalități, precum: Radu Beligan, Tudor Gheorghe, Helmuth Duckadam, Titi Aur, Leonard Doroftei și mulți alții.

Cred în programul USL, cred în tandemul Ponta-Tăriceanu, cred că acești doi oameni absolut normali pot să clădească o Românie normală, demnă, respectată, cu adevarat europeană. Pentru toate acestea îl susțin și îl voi vota pe Victor Ponta în 16 noiembrie„, a declarat atunci Nicu Alifantis.

Foto: Nicu Alifantis la evenimentul de decernare a titlului de cetatean de onoare al orasului Bucuresti Simonei Halep, la teatrul Excelsior din Capitala, luni, 26 februarie 2016. Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here