Gabriela Firea
Sursa foto: Inquam Photos/George Călin

Miercuri seara o fotografie trucată a președintelui Iohannis, care ar avea o cască în ureche la întâlnirea cu ziariștii, a fost distribuită de Gabriela Firea și de Florian Bodog. Fake-ul a fost lansat pe grupurile PSD înainte ca președintele să înceapă conferința de presă! Apoi a fost lansat și trucajul! După câteva ore însă, postarea Gabrielei Firea a fost ștearsă de pe Facebook.

Primul care a postat pe Facebook imaginea a fost senatorul PSD Florian Bodog.

„Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, a scris Bodog.

Același colaj l-a distribuit inițial și Gabriela Firea: „Președintele-candidat Iohannis este nu numai foarte curajos, foarte deschis dialogului, dezbaterilor, foarte informat si sigur pe el, ci și foarte spontan!? O dovedește cu prisosință casca din ureche folosita la conferinta de presa! Doamne, asa ceva!!??Ghinion!!!”

În cele din urmă însă, Viorica Dăncilă, la conferința de presă care i-a urmat celei a președintelui, a căzut în plasa întinsă de Firea și Bodog, susținând că ea nu are nevoie de cască pentru a vorbi liber.

Vorbesc liber acum. Puteți să vă uitați că nu am nicio cască. Răspund la orice întrebare. Am citit de pe hârtie pentru că voiam să răspund punctual la ceea ce a zis.”, a declarat Viorica Dăncilă.

În replică, PNL a publicat o fotografie făcută președentelui Klaus Iohannis în timpul conferinței de presă.

Reporterul de la Adevărul, unde patron este nimeni altul decât apropiatul Vioricăi Dăncilă, Cristian Burci, a fost cel care a lansat întrebarea, la care președintele a răspuns foarte calm și cu mult umor.

Reporter Adevărul: Și dacă îmi permiteți a treia întrebare. Mai mulți colegi se întreabăpe grupurile de WhatsApp dacă aveți cască în ureche și vă suflă cineva?

Klaus Iohannis: Aici nu, aici, nu. Cred că…

Reporter Adevărul: Mulțumesc!

Klaus Iohannis: Da, e totuși ciudat ce spuneți, scuze, numai un pic. Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva, să fim serioși.

Sursa foto: Inquam Photos/George Călin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here