Nicuşor Dan: Luminițele de Crăciun, aprinse luni. Nu am vrut să să fie consemnat ca un gest electoral / Ce zice de Vlad Voiculescu

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, luni seară, va fi aprins iluminatul festiv în Capitală. Nicuşor Dan susţine că nu a făcut acest demers mai devreme întrucât nu a vrut să fie interpretat drept ”un gest electoral”, transmite News.ro.

Nicuşor Dan a declarat, duminică, la ieşirea de la vot, că luni seară va fi aprins iluminatul festiv de sărbători în Capitală. 

El a explicat că nu a dorit ca aprinderea luminiţelor să se facă în campania electorală, tocmai pentru a nu fi catalogată drept un gest electoral.  ”Nu am vrut să interfereze cu campania electorală, să fie consemnat ca un gest electoral. Mâine (luni – n.r.), imediat după încheierea acestei campanii electorale, aprindem luminiţele, pentru că e firesc ca de sărbători să avem luminiţe, să avem  bucurie pentru copii”, a declarat Nicuşor Dan.

Primarul general s-a referit și la situația lui Vlad Voiculescu, a cărui numire ca viceprimar al Capitalei întârzie. ”Este un angajament politic care va fi respectat. După cum ştiţi, Codul Administrativ spune că viceprimarii sunt aleşi după întreg Consiliul este constituit, mai avem acel litigiu la Sectorul 1, eu cred că într-o săptămână se rezolvă, din ce am văzut şi eu pe portal (portalul instanţelor de judecată – n.r.) şi atunci, evident, la prima şedinţă după ce litigiul se rezolvă angajamentul va fi respectat”, a explicat Nicuşor Dan, duminică, la ieşirea din secţia de votare, întrebat fiind dacă reprezentantul USR -PLUS Vlad Voiculescu va primi funcţia de viceprimar al Capitalei.  Primarul general a precizat că marţi va avea loc următoarea şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here