No comment: Administrația Străzilor București a cumpărat 6,2 tone de telemea pentru „protecția salariaților”

Administrația Străzilor București a cumpărat 6,2 tone de telemea de vacă pentru 130 de angajați, plătind pentru brânză 157.248 de lei, potrivit unui anunț publicat în SEAP, citat de Buletin de București.

Cele 6.240 de kilograme de telemea au fost achiziționate pentru „protecția salariaților care lucrează în condiții de muncă ce impun acest lucru”, iar criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut, se arată în caietul de sarcini.

Anunțul de „Furnizare telemea maturată în vid” a fost publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) pe data de 27 februarie de către Administrația Străzilor București. Ofertantul câștigător a fost firma CARLAND S.R.L., iar anunțul atribuirii contractului s-a făcut pe 24 aprilie.

Obiectul contractului consta în achiziționarea de telemea de vacă maturată în vid, pentru un număr de 130 angajați, respectiv 6.240 kg (31.200 bucati telemea de vaca), în conformitate cu cerințele și necesitatea prevazută la nivelul caietului de sarcini, potrivit anunțului din februarie.

Contractul este valabil până la data de 31 decembrie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here