O delegaţie a SNSPA s-a întâlnit cu preşedintele Biden Institute

O delegaţie a Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA), condusă de rectorul instituţiei, profesor dr. Remus Pricopie, a efectuat miercuri o vizită la Biden School of Public Policy and Administration (Universitatea din Delaware), unde a discutat cu Valerie Biden, preşedintele Biden Institute, informează Agerpres.

Rectorul SNSPA a fost însoţit de ambasadorul Andrei Muraru, deputatul Ben-Oni Ardelean şi decanul Facultăţii de Administraţie Publică a SNSPA, conf. dr. Diana Iancu.

Întâlnirea de miercuri este una de consolidare a relaţiilor de parteneriat dintre Universitatea din Delaware, Biden School, şi SNSPA.

În cadrul întâlnirii s-au abordat liniile următorului acord dintre cele două instituţii de învăţământ, care va fi semnat la Bucureşti anul viitor şi care va urmări intensificarea schimbului de experienţă didactică şi de cercetare între cele două universităţi şi centrele lor dedicate studiului aplicat al politicilor şi administraţiei publice.

SNSPA, prin Facultatea de Administraţie Publică, are încă din anul 2014 un acord instituţional de mobilităţi Erasmus cu Universitatea Delaware şi Joseph R. Biden, Jr. School of Public Policy & Administration.

Iniţiatorul american al colaborării a fost profesorul Maria P. Aristigueta Coons, preşedintele de atunci al Asociaţiei Americane de Administraţie Publică şi fost decan la Delaware University.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here