O româncă şi complicele ei, arestaţi în Italia după ce au încercat să-i fure ceasul unui poliţist

Doi români, un bărbat şi o femeie, au fost arestaţi la Genova, după ce au încercat să fure un ceas de la un poliţist.

Când au fost descoperiţi, cei doi români în vârstă de 28, respectiv, 34 de ani, au fugit declanşând o urmărire ca-n filme: au trecut pe roşu la semafor şi au făcut un slalom periculos printre maşini, scrie ligurianotizie.it, publicaţie citată de gazetaromanească.com.

Cei doi se aflau la bordul unei maşini din Piazza della Vittoria, în faţa sediului poliţiei genoveze, când un poliţist a observat şoferul care părea nedumerit de parcă nu ştia unde se află. La scurt timp a fost abordat de româncă, aflată alături de şofer, care l-a întrebat cum se cheamă strada şi l-a rugat să o scrie pe o bucată de hârtie. În acel moment, pentru a mulţumi agentului, ea a început să-i mângâie braţul, insistând pe încheietura mâinii unde se afla ceasul. Enervat, agentul s-a legitimat şi în acel moment femeia a fugit în maşină, arată mediafax.ro.
Poliţistul şi-a dat seama că erau hoţi şi, după ce a notat plăcuţa de înmatriculare, a cerut întăriri. Cuplul a fugit cu viteza maximă încercând să-i facă să piardă urma până când au fost prinşi şi arestaţi, nu înainte de a face o cursă nebună, cu slalom printre maşini şi forţări ale intersecţiilor cu semafor roşu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here