O senatoare USR amenință că va propune partidului retragerea sprijinului acordat Guvernului Orban

Senatoarea USR Florina Presadă a anunţat că va propune Comitetului Politic al formaţiunii retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL, dacă, în săptămâna care urmează, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi nu emite o Ordonanţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari, transmite News.ro.

„Am să propun Comitetului Politic al USR retragerea sprijinului acordat Guvernului PNL Orban dacă acesta, în săptămâna care vine, nu anunţă o măsură clară de revenire la alegerea primarilor în două tururi şi ordonanţă de urgenţă pentru eliminarea pensiilor speciale pentru primari din Codul Administrativ”, a scris, duminică, pe Facebook, senatoarea Florina Presadă.

Aceasta a precizat că IUSR are un acord politic cu PNL, care include aceste două aspecte.

„Avem un acord cu PNL, iar pe aceste două chestiuni nu am văzut nimic concret până acum. Timpul trece, iar în curând va fi prea târziu: pensiile speciale pentru primari intră în vigoare de la 1 ianuarie 2020, iar comunităţile locale au nevoie de primari aleşi în două tururi, nu de baroni locali”, a mai scris senatoarea USR.

1 COMENTARIU

  1. Aveti semnat cu PNL acordul de care vorbiti, insa nu s-au precizat acolo termene clare, in consecinta, la cate are pe cap acum guvernul, nu inseamna ca nu va lua masuri si pentru cele doua aspecte, insa exista o prioritizare a lucrurilor. USR, e cazul sa incetati cu santajele, daca retrageti sprijinul politic dat guvernului PNL, atunci uniti-va cu psd si depuneti motiune de cenzura, ca vad ca spre asta va indreptati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here