Olguța Vasilescu: „Covidul nu există. Este o manevră a lui Iohannis”

Inquam Photos / George Calin

Aflată în turneu prin comunele doljene, alături de Claudiu Manda și Ion Prioteasa, Olguța Vasilescu a declarat la o întâlnire cu activul PSD dintr-o comună că, de fapt, coronavirusul nu există, relatează jurnaldecraiova.ro.

„De fapt, Iohannis se folosește de acest pretext pentru a anula alegerile locale, deoarece îi este frică să nu piardă PNL-ul”, a declarat fostul ministru al muncii.

Olguța Vasilescu a mai spus că va candida la Primăria Craiovei, dar în toamnă va pleca la București și va lăsa în locul ei „pe cineva de încredere”.

Nu este prima oară când Lia Olguța Vasilescu lansează astfel de mesaje. În urmă cu două săptămâni, a postat pe Facebook un text în care spunea că cifrele prezentate de Guvern nu sunt reale.

„Doar 4 din 4600 de persoane testate sunt bolnave. Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică?”, se întreba fostul ministru al Muncii.

Întrebată dacă nu consideră că un astfel de mesaj îi încurajează pe cei care cred în teoriile conspirației să nu respecte măsurile de protecție și de distanțare socială, Olguța Vasilescu a răspuns: „Eu nu spun că virusul nu există sau că e o „simplă răceală”. Constat doar că un eșantion reprezentativ de persoane arată că doar unu dintr-o mie este infectat. În partea cealaltă, avem date de la un Grup de Comunicare Strategică despre care nu știm nici măcar din cine e format pentru că Guvernul refuză să spună cine sunt persoanele care îl alcătuiesc, cu nume și prenume. Postarea mea are în vedere starea economiei și lipsa totală a măsurilor.”

Cititorii de pe Facebook ai Liei Olguța Vasilescu au înțeles însă că virusul a dispărut. „Conspirația medicală există! Avem dovada! Cine va plăti pagubele acestei Pandemii regizate?”, „Umflă rezultate ca să ne mai țină în captivitate”  sau „Virusul a dispărut” sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea fostului ministru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here