Partenera lui Vlad Voiculescu îl acuză că are un cont secret pe Tinder și anunță că se desparte de el / „Nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu”, spune europarlamentarul

Partenera europarlamentarului USR, Vlad Voiculescu, îl acuză într-un grup privat pe Facebook că are cont secret pe Tinder (site de dating) și anunță că de acum îl numește ”fost partener”. G4Media a confirmat autenticiatea mesajului din multiple surse. Voiculescu nu este căsătorit, dar are un copil de doi ani cu partenera sa, cu care formează un cuplu de câțiva ani. Politicianul a postat recent imagini cu partenera și cu copilul pe pagina sa de Facebook, pe care le-a utilizat inclusiv în scopuri electorale, relatează G4media.ro.

UPDATE: Într-o postare publică pe Facebook, fosta parteneră a lui Vlad Voiculescu a confirmat, miercuri seara, acuzațiile pe care le-a postat în ultimele luni pe un grup privat.

  • Europarlamentarul USR, Vlad Voiculescu a declarat pentru G4Media.ro că nu a înșelat-o niciodată pe fosta lui parteneră și că nu mai formează un cuplu. El nu a intrat în alte detalii și nu a răspuns acuzațiilor referitoare la contul secret pe care l-ar avea deschis pe aplicația Tinder. „Vă mulțumesc pentru că mi-ați scris. Apreciez că ați vrut să aflați punctul meu de vedere. Tot ce vă pot spune este că nu am înșelat-o niciodată pe mama copilului meu. De asemenea, vă pot confirma că Laura și cu mine nu mai formăm un cuplu. Îmi pare foarte rău că detaliile unui conflict de familie au ajuns în spațiul public, dar vă rog să acceptați că nu voi dialoga cu mama copilului meu prin intermediul presei, nici al social media. Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a transmis Voiculescu redacției G4Media.ro.

Cotinuarea – AICI.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here