Patriarhul Ecumenic Ortodox, diagnosticat cu Covid

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Patriarhul Ecumenic Ortodox Bartolomeu a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat, vineri, Patriarhatul Ecumenic de la Istanbul. Patriarhul a fost depistat pozitiv în urma testării periodice, dar starea sa este bună, având simptome uşoare. Patriarhul Ecumenic Bartolomeu este vaccinat cu schema completă, transmite News.ro.

Patriarhatul Ecumenic de la Istanbul a anunţat, vineri, printr-un comunicat de presă postat pe pagina oficială de Facebook, că Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, în cadrul testelor diagnostice periodice, a fost diagnosticat pozitiv la coronavirus.

”Preasfinţia Sa, care este complet vaccinată, prezintă în prezent simptome uşoare, dar starea lui generală este bună”, a transmis sursa citată.

După diagnosticare, Patriarhul Ecumenic Ortodox a vizitat un spital pentru examinări preventive suplimentare.

”Patriarhul Ecumenic le mulţumeşte tuturor celor care îşi exprimă interesul faţă de starea sa de sănătate şi îndeamnă patern, încă o dată, pe toţi să urmeze recomandările medicilor şi specialiştilor, precum şi celor care nu au fost încă vaccinaţi, să facă acest lucru spre binele lor şi al societăţii în ansamblu”, se mai arată în comunicat.

Ioan Paul I, care a fost papă timp de 33 de zile, va fi beatificat în septembrie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here