Peste 120 de persoane, printre care polițiști, jandarmi și pompieri, au căutat timp de două ore o fetiță de 5 ani, care adormise sub un pat

O fetiţă în vârstă de cinci ani, care adormise sub un pat din locuinţa familiei din comuna Făgeţelu, a fost căutată timp de aproximativ două ore de peste 120 de persoane, poliţişti, jandarmi, pompieri, familie și săteni, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bunicii au sesizat dispariţia fetiței miercuri seară, în jurul orei 21,00, și au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita ajutor în găsirea fetei dispărute din locuinţă.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, fiind adus şi un câine de urmă. În sprijinul poliţiştilor au venit peste 120 de persoane, jandarmi, lucrători ISU şi voluntari de pe raza comunei, care s-au mobilizat şi au început căutările în zona din apropierea casei, precum şi pe raza satului unde locuia aceasta. După aproximativ 2 ore de căutari, minora a fost găsită dormind, sub un pat din interiorul locuinţei”, a precizat Grigorescu. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here