Petre Daea și-a făcut ziua de naștere cu liderii PSD | ”Multe secole cu oaia, 70 cu Petre Daea”

Ministrul Agriculturii, Petere Daea, a împlinit sâmbătă, 2 noimebrie, vârsta de 70 de ani. Cu ocazia aniversării, conducerea PSD, în fruntea cu Viorica Dăncilă şi Mihai Fifor, i-a pregătit o peterecere surpriză la Arad şi un tort în formă de oaie, animalul pe care chiar l-ar vrea ca brand de țară.

Tortul pentru Petre Daea sursa: Gazeta de Sud

„Nea Petre să trăiască, nea Petre să trăiască” au cântat în cor invitații. Ministrul demis al Agriculturii era vizibil emoționat și avea lacrimi în ochi, potrivit unei înregistrări de la petrecere obținută de Gazeta de Sud.

Tortul sub formă de oaie a fost pregătit de agricultorii din Arad. Aceștia i-au trimis ministrului și o plachetă pe care au scris ”Multe secole cu oaia, 70 cu Petre Daea”.

Oaia este o statuie vie. Este doar o definiție, argumentele se găsesc în străfundul analizei pentru fiecare și pentru orice loc. Uitați-vă dumneavoastră, astăzi, în orice parte a țării cât de frumos este acest animal pe pășunele verzi ale țării românești. Lângă oaie găseşti o frunză, lângă frunză nu poţi să găseşti o oaie” a spus Petre Daea în 2017, ca să susțină transformarea oii în brand de țară pentru România, în loc de actuala frunză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here