Pierre Webo, acuzaţii dure la adresa UEFA

Antrenorul secund al formaţiei Istanbul Başakşehir se arată revoltat de faptul că UEFA ezită să dea o pedeapsă exemplară după incidentul care i-a avut drept protagonişti pe arbitrul Sebastian Colţescu şi internaţionalul Pierre Webo, scrie Adevărul, care citează un interviu acordat France24.

Principalele declaraţii:

  • „N-am mai avut niciun contact cu brigada de arbitri, n-am primit nicio explicaţie nici de la arbitrul de centru, nici de la cel de rezervă. N-am vorbit cu nimeni.
  • Am înţeles că preşedintele UEFA, Ceferin, ar fi dorit să mă întâlnesc cu arbitrii, să existe nişte explicaţii, dar în acel moment nu eram pregătit, nu era momentul oportun, era prea curând.
  • Apoi, această tăcere din partea UEFA e ca şi cum vor să lase să treacă timpul, ca viaţa să continue, nimeni să nu mai dea atenţie, nimeni să nu mai zică nimic. Asta vrea UEFA şi s-a mai întâmplat asta. De aceea, eu cred că trebuie luate măsuri drastice.
  • Cei de la UEFA vor ca lumea să uite, iar când va apărea un nou incident, vor spune că iată, e la fel ca atunci pe 8 decembrie, şi iar nu se va întâmpla nimic. A trecut deja ceva timp şi nu văd nicio decizie.
  • UEFA şi FIFA trebuie să găsească soluţii pentru că jucătorii se vor solidariza din nou. Doar ei pot schimba lucrurile. Acum, totul s-a petrecut la un nivel precum Liga Campionilor, dar se poate întâmpla şi la campionate sau competiţii mai mici.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here