Pilele și amantele din ministere, motiv de dispută între PNL și PSD. Daniel Breaz: „Și ei sunt oameni”

Dialog amuzant, marți seară, la Antena 3, după ce Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru funcția de premier al României. PNL anunțase deja că, dacă ajunge la guvernare, va reduce numărul angajaților din sistemul public. Tocmai de aceea, una dintre metodele prin care PSD-iștii au încercat să salveze Guvernul Dăncilă de la moțiune a fost să promoveze ideea că un guvern venit din opoziție va da oameni afară și va micșora salariile.

Daniel Breaz, ministrul Culturii, l-a criticat în direct pe deputatul Tinel Gheorghe, acuzându-l că PNL „dă oameni afară”

Gheorghe a replicat că nu vor fi restructurați oameni „care își fac treaba”. Pe lista neagră ar fi „tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba”. „Și ei sunt oameni”, a replicat Breaz.

Redăm în continuare dialogul complet:

Tinel Gheorghe: Nu ne putem bate joc de banii publici, așa cum a făcut PSD. De aceea, reducem numărul de ministere.

Daniel Breaz: Adică, dați oameni afară! De ce dați oameni afară?

Tinel Gheorghe: Nu dăm afară oameni care-și fac treaba, dar ați umplut ministerele, instituțiile cu pile, amante, cunoștințe, rude… Tot felul de politruci pe care-i plătim degeaba, pentru că ei nu știu să facă nimic. Da, clientela PSD nu mai are ce căuta în ministere!

Daniel Breaz: Deci, dați oameni afară.

Tinel Gheorghe: Da, dăm afară pilele și amantele voastre, ale PSD-iștilor!

Daniel Breaz: Dar și ei sunt oameni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here