Poliția, în alertă maximă: Trupul neînsuflețit al interlopului ucis în SUA, în ianuarie, va fi adus în țară

Momentul execuției lui Aly Sadoveanu Foto: gandul.ro

Trupul lui Aurel Trandafir (42 de ani), zis Aly Sadoveanu, care a fost executat în SUA, pe 24 ianuarie, de partenerul său de infracțiuni, Florin Răducanu (37 de ani), zis Americanul, va fi adus în țară la începutul acestei săptămâni cu un zbor cargo, relatează Newsweek România.

Cu toate că era dat în urmărire internațională pentru că avea de executat o pedeapsă de 6 ani și patru luni pentru tâlhărie în România încă din 2018, Aly Sadoveanu era în Anaheim, SUA și își continua activitatea infracțională nestingherit de autoritățile americane. 

Poliția a intrat în alertă pentru că se așteaptă la o înmormântare asemânătoare cu cea a lui Emi Pian, dar și pentru că ar putea fi din nou dispute vioente între clanurile de interlopi din Capitală. Trupul neînsuflețit al lui Alișor Sadoveanu va fi dus la casa acestuia din Chitila, apoi vor începe pregătirile de înmormântare, conform surselor Newsweek România.

La casa lui Sadoveanu erau deja mai multe persoane și lăutari cunoscuți care îl așteptau încă de duminică.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei din Anaheim, Florin Răducanu, cel care l-a împuşcat pe Aly Sadoveanu, a fugit de la locul crimei la volanul unui Chrysler Voyager din 2020. Oamenii legii au găsit maşina, dar nu și pe criminal.

Despre acesta au existat date că a fugit în Mexic. El a fost dat în urmărire de autoritățile americane. La un moment dat s-a vorbit și despre o recompensă de 1 milion de dolari pusă pe capul său.

La solicitarea Newsweek România, Departamentul de Poliție din Anaheim, California, a comunicat că, de fapt, nu este vorba despre o recompensă pentru prinderea lui Florin Răducanu, suma de un milion de dolari fiind cauțiunea pe care ar trebui s-o plătească Florin Răducanu dacă ar fi prins și ar dori să fie judecat în libertate. De asemenea, Poliția din Anaheim a spus că ucigașul nu a fost localizat și nu există alte informații despre el.

Aly Sadoveanu stătea de câțiva ani în SUA, deși era urmărit internațional

Aly Sadoveanu și Florin Răducanu reușiseră să strângă sute de mii de dolari din cerșetorie. Aceștia puseseră la cale și o afacere prin intermediul căreia trimiteau în țară o parte din banii câștigați. 

Newsweek România a întrebat și cum de a fost posibil ca Aurel Trandafir, zis Alișor Sadoveanu, să stea pe teritoriul Statelor Unite din 2018, deși el era dat în urmărire internațională pentru executarea unei pedepse cu închisoarea în România.

Noi nu ne ocupăm de încălcarea legilor imigrației, investigația noastră se referă doar la crima asupra Mr. Trandafir „, a comunicat Departamentul de Poliție din Anaheim, California.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here