Polițiștii din Dubai i-au recuperat lui Cosmin Olăroiu ceasul de 180.000 de dolari furat la Milano

Cosmin Olăroiu a fost jefuit pe o stradă din Milano, la sfârșitul lunii august, în plină zi. Hoții i-au furat atunci antrenorului un ceas de lux, evaluat la 180.000 de dolari, infracțiune în urma căreia Poliția din Milano a deschis o anchetă. După mai bine de două luni de la momentul furtului, ceasul i-a fost restituit lui Cosmin Olăroiu, însă nu din partea autorităților italiene, ci a celor din Dubai, potrivit Digisport.

Pentru a-și primi ceasul, Cosmin Olăroiu s-a întâlnit cu reprezentanții Poliției din Dubai, cărora a ținut să le mulțumească.

Vreau să mulțumesc Poliției din Dubai, care mi-a recuperat ceasul care mi-a fost furat. Și-au arătat profesionalismul și au demonstrat de ce Dubaiul este cel mai sigur oraș din lume, unde oamenii trăiesc fără teamă. Nu mă așteptam deloc să-mi recuperez ceasul”, a declarat Cosmin Olăroiu.

 

Trei suspecți au fost arestați

Potrivit comunicatului emis autoritățile asiatice, ceasul a fost vândut în repetate rânduri în întreaga Europă, ajungând ulterior în Dubai, de unde a fost recuperat de polițiștii din Departamentul de Investigații.

Trei suspecți au fost arestați de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here