Ponta, pus la punct de nevastă: I-am spus să nu accepte toate fosilele comuniste

Daciana Sârbu îl pune la punct pe soțul său Victor Ponta, în contextul scandalului din ProRomânia legat de votul pentru învestirea guvernului Orban.

Soția fostului premier a comentat la o postare a lui Mihai Sturzu, care îl acuza pe Ponta că a primit în partid numai persoane îndoielnice.

„Iar o să mă văd cu Victor și o să-i spun „ți-am spus eu”. Nu știu care au fost motivele, dar faptul că a acceptat în ProRomania toți sclavii lui Dragnea, toți lingăii de clanțe, indiferent că era el, Dragnea sau Viorica președinte al PSD, are un preț pe care îl plătește astăzi. Și pe care îl vă mai plati mult timp de acum înainte. Sper să aibă acum înțelepciunea să se despartă de toate fosilele comuniste și să reconstruiască ProRomania așa cum trebuia construit.” a scris Mihai Sturzu pe Facebook.

„Noi i-am spus” a comentat Daciana Sârbu la această postare. „Așa e. Sper să mai poata fi salvat ceva.” i-a răspuns Mihai Sturzu.

Ei doi au comentat reacția de ieri a lui Victor Ponta, care i-au numit vânzători, trădători și ticăloși pe aleșii ProRomânia care au rupt rândurile și au votat guvernul Orban. El l-a vizat în mod special pe Mihai Tudose care, de la Bruxelles, a cerut colegilor săi să susțină guvernul liberal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here