VIDEO | Practici bolșevice: Conferința lui Nicușor Dan, sabotată de oamenii lui Firea. Circ făcut de viceprimarul Bădulescu și angajați ai Primăriei Capitalei, plantați în zonă

Sursa: Captură video

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, transmite News.ro.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei i continuă pe durata acesteia. Nicuşor Dan nu poate vorbi, întrucât Aurelian Bădulescu vorbeşte continuu peste el.

PNL a anunţat, pentru vineri, la ora 10, o conferinţă de presă a candidatului pe care-l susţine la Primăria Capitalei. Conferinţa se derulează în Prelungirea Ghencea.

Viceprimarul Aurelian Bădulescu s-a prezentat la locul anunţat pentru conferinţa de presă şi a început să-i reproşeze lui Nicuşor Dan că în ultimii ani a stat ”într-un dulap”.

În plus, Bădulescu – care poartă mască de protecţie –  i-a reproşat lui Nicuşor Dan că nu poartă mască de protecţie.

”Ne cerem scuze pentru circul pe care, în maniera caracteristică, îl face PSD”, a spus Nicuşor Dan în debutul conferinţei de presă, fiind întrerupt în permanenţă de Aurelian Bădulescu.

Nicuşor Dan face un bilanţ a ceea ce a numit ”cea mai dezastruoasă administraţie” a Bucureştiului, fiind continuu întrerupt de Bădulescu.

La fața locului s-ar fi aflat și angajați ai Primăriei Capitalei, dar și directorul STB, compania de transport public, Alexandru-Hazem Kansou, potrivit unor filmulețe difuzate de reprezentanți ai PNL.

viewscnt


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here