Premiu important pentru Rolls-Royce Motor Cars Munchen

După doi ani de absență cauzată de pandemie, Rolls-Royce a prezentat premiile anuale pe 2022 acordate celor mai importanți parteneri comerciali. În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor, care s-a desfășurat în urmă cu o săptămână, la Goodwood (marea Britanie), Rolls-Royce Autovehicule Munchen a fost desemnat Regional Dealer of the Year. Premiile dealerilor onorează realizările remarcabile ale companilor, precizează organizatorii într-un comunicat de presă.
Nu putem evidenția suficient importanța partenerilor noștri comerciali și contribuția lor, ca parte a familiei globale Rolls-Royce. Ei își folosesc experiența locală, cunoștințele inegalabile și expertiza profesională pentru a cultiva relații
profunde și de durată cu clienții noștri și pentru a oferi serviciile extrem de individualizate, pentru care am fost întotdeauna renumiți. Sunt foarte încântat să le pot oferi personal aceste premii. Sincerele mele mulțumiri și felicitări
câștigătorilor„, a spus Torsten Müller-Ötvös, CEO Rolls-Royce Motor Cars.
În fiecare an Rolls-Royce Motor Cars decernează premiile World Dealer Awards care onorează contribuțiile și realizările remarcabile ale partenerilor comerciali. După o pauză de doi ani cauzată de pandemie, ceremonia decernării premiilor a avut loc, pentru prima dată, în cadrul unui eveniment față în față, la Goodwood, cu ocazia Conferinței Mondiale a Dealerilor.
Unul dintre dealerii premiați este Rolls-Royce Motor Cars München. Compania, cu sediul în Munchen, a fost desemnată Regional Dealer of the Year pentru regiunea UK, Europa și Rusia. Pentru Schmidt Premium Cars GmbH, proprietarul Rolls-Royce Motor Cars Munchen, premiul reprezintă o continuitate a succesului anterior, compania fiind premiată de mai multe ori ca dealer Rolls-Royce cu rezultate excepționale.
Rolls-Royce Motor Cars München reprezintă marca de peste zece ani. Directorul general Michael Schmidt, cu zeci de ani de experiență în domeniul mărcilor auto premium și de lux, consideră că: ”Nu trebuie să fii niciodată mulțumit de ceea ce ai realizat, ci trebuie să te străduiești permanent să ajungi la perfecțiune. Acest lucru este valabil în special pentru relația cu clienții: aceasta nu trebuie să fie doar personală și foarte individuală, ci trebuie, de asemenea, menținută și cultivată chiar și în condiții excepționale, cum a fost pandemia cu limitările de contact. Așadar, este o onoare și o mare motivație pentru noi să primim acest premiu de la Rolls-Royce. Mă face mândru de întreaga noastră echipă.”
Unul dintre factorii-cheie ai succesului Schmidt Premium Cars Gmbh este permanenta focusare asupra viitorului, după cum explică Veronica Schmidt: ”Cu o orientare permanentă spre dezvoltare, un exemplu fiind extinderea noastră la Viena, pentru a face Rolls-Royce mai prezent în Austria în viitor, suntem foarte atenți la evoluția și potențialul pieței și la nevoile clienților”.
Este o mare onoare și un rezultat al unui efort deosebit, acordarea unui premiu Rolls-Royce Motor Cars World Dealer Award”, a explicat Boris Weletztky, director regional Rolls-Royce Motor Cars. ”Dar este cu adevărat extraordinar cum Rolls-Royce Motor Cars München reușește pe parcursul anilor să rămână printre cei mai buni și să fie premiat din nou și din nou”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here