Presa rusă | Telefoanele, rol crucial în asasinarea Dariei Dughina

Sursa: TASS

Anchetatorii ruși cred că mașina în care a murit Daria Dughina, fiica filosofului și politologului Alexander Dugin, a fost aruncată în aer de la distanță, relatează TASS, citând o sursă a forțelor de ordine. Informația transmisă de TASS este citată și de Meduza.

„S-a stabilit că bomba de pe mașina lui Dughina a fost detonată de la distanță. Probabil, mașina a fost urmărită și deplasarea a fost sub controla”, a afirmat sursa.

În același timp, site-ul Mash.ru Mash susține că mașina în care se afla Daria Dughina fusese urmărită, până la crimă, cu ajutorul unor telefoane anonime. Potrivit publicației, ancheta are în vedere varianta că dispozitivul din automobil a explodat în urma unui apel de la unul dintre aceste telefoane. După explozie, telefoanele au dispărut din rețea.

Daria Dughina, în vârstă de 29 de ani, a murit sâmbătă seara, în regiunea Moscova, după explozia SUV-ului Toyota Land Cruiser Prado, în care călătorea. Potrivit Baza și Kommersant, una dintre versiuni este aceea a unei tentative de asasinat asupra tatălui său, Alexandr Dughin.

„Colaborarea cu rușii va fi pedepsită”. Partizanii ucraineni povestesc cum rezistă în teritoriile ocupate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here