Președintele AUR Murgeni, către George Simion: Sunteți cel pe care Mesia l-a trimis pe pământ să salveze țara de la pierzanie

Președintele organizației orășenești AUR din Murgeni, Nicolae Constantin, zis Sabay Sabay, i-a transmis lui George Simion, la întâlnirea pe care acesta a avut-o sâmbătă cu simpatizanții AUR din Vaslui, că a fost „trimis de Mesia” în România.

Prezent, alături de alți doi lideri romi din Murgeni, la întâlnirea cu Simion din centrul Vasluiului, Sabay Sabay a ținut să îi spună lui Simion că bulibașa din Murgeni, Sandu Petrea, nu este membru al AUR, ci doar s-a infiltrat în sediul partidului pentru a-și face poze.

Dom’ șăf, bulibașă Flagără e pesedist de când e el, nu are treabă cu AUR. El a fost tot timpul mână în mână cu Buta, fostul primar al orașului, și la toate alegerile locale a îndemnat lumea să voteze cei trei trandafiri. E adevărat că a fost în sediul partidului AUR din Murgeni, și-a făcut poza acolo și atât! El nu are legătură cu AUR. A venit neinvitat, iar noi nu l-am putut da afară, că e bulibașa nostru, dar pentru noi dumneavoastră sunteți cel pe care Mesia l-a trimis pe pământ să salveze țara asta de la pierzanie”, i-a spus Sabay lui George Simion, citat de Vremea Nouă din Vaslui.

Cum a explicat președintele AUR Murgeni articolele de presă legate de prezența clanului Petrea în AUR.

Dragi prieteni , doresc să̆ vă̆ anunț̦ că̆ sunt foarte încântat că̆ deja suntem în atenția domnilor Ziariști , a domnilor foști colegi de partid care doresc să̆ îmi facă̆ un rău aș̦a cum sunt și uni din ei . Acele postări sau interpretat datorită̆ faptului că̆ la auzirea vestei că̆ filiala Oraș̦ului Murgeni sa extins cu nr . de 150 de membri doar în 3/4 zile sau tulburat cu toții !! Foarte important ce vă̆ spun acum în aceste 150 de adeziuni sunt 46 de Româ̂ni și restul 104 sunt Româ̂ni de Etnie Romă̆ încă un motiv să̆ nu mai adormiți decât cu gândul la Familia AUR”, a scris Sabay Sabay pe Facebook.

Pe pagina de Facebook a lui Sabay Sabay apare însă și o înregistrare video recentă, din 17 decembrie, în care acesta se află la o petrecere alături de mai mulți lideri AUR din Vaslui, dar și de cei din clanul Petrea.

Marius Dorin Lulea, vicepreședinte al AUR, susține că imaginile cu clanul de interlopi din Murgeni care fac parte din AUR sunt „fake news”. El susține că interlopii din Murgeni ar fi de fapt apropiați de PSD, deși se pozează în fata unui banner cu AUR.

Încearcă să promoveze tot felul de Fake-News-uri la adresa partidului AUR. Degeaba se chinuie și latră la televizor sau scriu în presa cumpărată cu 50 de milioane de euro, că romanii au ochi și urechi ca să înțeleagă că este vorba despre o știre falsă.

Televiziunile care toacă la adresa noastră speră să ne convingă să venim să facem cu ei contracte de publicitate din subvenția publică, că așa fac USR, PSD, PNL și UDMR. Nu avem nevoie de ajutorul vostru, avem un spital de construit în următorii ani, nu plătim bani ca să nu latre căinii. Unii i-ar spune șantaj, dar nu ține la noi.

Românii stiu unde ne găsesc dacă vor o informație reală, închideți televizoarele sau dați-le pe NetFlix și HBO, că veți afla cu siguranță mai mult adevăr din filmele americane decât de la aceste televiziuni la care nu se mai uită nimeni.

Luați un apropiat al PSD Vaslui, îi puneți două bannere în spate și câteva steaguri și încep căinii să latre la comandă.

Stigmatizați cu nerușinare o întreagă etnie pentru scopurile voastre meschine. Dar de ce nu vă faceți griji de copii să aibă haine, să aibă o mâncare caldă, să fie ajutați să vină la școală. Sunt doar votanți pentru voi, nu le oferiți o șansă reală, o meserie.

Păcat de colegii din presă care scriu cinstit și corect, care se informează și care astăzi țin capul în jos de rușinea celor care pe bani fac astfel de mizerii. Unii dintre ei sunt chiar colegi de birou. Români patrioți din presă, cred că este vizibil că supărarea este mare deoarece partidul AUR nu răspunde la comenzile lor.

Dragi politicieni, nu mai aruncați bani pe cei care fac astfel de mizerii. Performanța presei plătite este slabă, ei au scos PMP și PRO ROMANIA din parlament și au dus PNL și USR la niște cifre mediocre la alegeri: 25% și 15%. Pe bune, voi chiar aruncați cu banii, cât de jos vreți să coborați în procente?”, a scris Lulea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here