Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, despre Cristina Burciu: O amibă politică, urcată de la curul vacii spre deputăție

Președintele PSD Cluj, Liviu Alexa, numit recent în această funcție la propunerea Viorică Dăncilă, o atacă într-un interviu dat publicației online pe care o deține, ziardecluj.ro, pe deputata PSD Cristina Burciu care a anunțat miercuri că va vota Guvernul Orban. „Cristina Burciu este o amibă politică, care nu are capacitatea de a lua decizii politice de capul ei, ea fiind o mătușică de 50 de ani urcată de la curul vacii spre deputățiea declarat Alexa.

Liderul PSD Cluj este nemulțumit de decizia luată de Burciu și o acuză pe aceasta de trădare, folosind un limbaj suburban.

Proxenetul său politic, primarul Cristian Matei e adevăratul creier al acestei decizii. Căci Cristina Burciu în trei ani de parlamentarism nu a produs nimic concret pentru clujeni, ba din contră, a consumat salarii de 6000 de euro lunar de la Camera Deputaților, dormind în papuci. Noi știam de Cristina Burciu că a avut contacte cu liberalii acum două săptămâni și am așteptat pe bune să aibă loc această trădare”, susține Liviu Alexa.

Alexa este nemulțumit că deputata PSD nu a participat la evenimentul de campanie al premierului demis, Viorica Dăncilă.

Trădătoarea Cristina Burciu a lipsit de la congresul de lansare la Preşedinţie a Vioricăi Dăncilă, apoi a refuzat ieri să participe la evenimentul Vioricăi Dăncilă de la Cluj motivând migrene subite. Ca să nu mai zic de marele primar de municipiu Turda, Cristian Matei, care a refuzat să îi facă un program premierului Viorica Dăncilă pe zona de Turda”, a mai declarat liderul PSD Cluj.

Nu este pentru prima dată când Liviu Alexa are un astfel de derapaj. La începutul lunii octombrie, Liviu Alexa a postat o înregistrare pe Facebook în care folosește un limbaj jignitor la adresa unor jurnaliști din Cluj, care i-au scris președintelui PSD o scrisoare în care au semnalat tocmai comportamentul inadecvat al acestuia.

Deputata PSD de Cluj, Cristina Burciu, a anunțat miercuri pe contul de Facebook că va vota în Parlament învestirea Guvernului Orban, argumentând că România trebuie să intre într-o zonă de stabilitate și să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului.

Citiți mai multe despre ce a scris Cristina Burciu aici.

Foto: Evenimentul de lansare a candidaturii reprezentatnului PSD la alegerile prezidentiale, in Bucuresti, sambata 12 octombrie 2019. Inquam Photos / Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here