Inquam Photos / George Călin


Ciprian Ciucu, noul primar al Sectorului 6, le promite celor de la Antena 3 și România TV că nu vor mai avea parte de niciun contract din partea primăriei. „Bani, bani publici, de la Primăria Sectorului 6 nu or să mai vadă”, anunță Ciucu.


Într-o replică adresată lui Victor Ciutacu, care a anunțat că o să îl dea în judecată pentru că l-a numit „jeg”, Ciprian Ciucu promite că niciun leu de la Primăria Sector 6 nu va mai merge la Antena 3 și România TV.

În aceeași zi… După ce mi-a fabricat împreună cu Gadea (Antena 3) ‘relații cu interlopi’ despre care nu auzisem și nu știam că există, Ciutacu (România TV) s-a simțit deranjat că am spus că reprezintă ceea ce este mai oribil în presă și mă dă în judecată, cică ‘banii mei nu-l încurcă’. Eu am înțeles cum își face el banii și probabil că este foarte bogat, incomparabil mai bogat decât mine, doar că nu o să-i vadă.

Partea ironică este că tot azi am aflat că CNA amendează și România TV și Antena 3 pentru ceea ce mi-au fabricat. Sumele sunt minuscule, raportate la banii lor, respectiv de 7.500 de lei pentru România TV și 15.000 de lei pentru Antena 3, dar în fine, gestul contează. De descurajat, nu-i descurajează, din contra. Dar ne vedem în justiție!

Sunt convins că vor continua să mintă în ceea ce urmează, că mă vor ‘toca’ și vor aduce multă ură spre mine, așa cum doar ei știu să o facă, fabricând și mințind pe fată. Mă aștept la orice, deja și-au probat ticăloșia. Bani, bani publici, de la Primăria Sectorului 6 nu or să mai vadă.

Cine știe, poate la un moment în timp se va termina în tara acesta cu acest mod oribil și ticălos de a face ‘presa’! Dar ce fac acești oameni, linșaje mediatice cu informații inventate, doar presa nu este! Din partea mea rămâne cum am stabilit: doar dispreț”, a scris Ciucu pe Facebook.

Antena 3, România TV și numeroase site-uri apropiate de PSD au beneficiat de contracte de publicitate de milioane de euro din partea primăriilor PSD din București în ultimii patru ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here