Primarul din Ştefăneştii de Jos, acuzat de violarea unei minore, a fost pus în libertate

Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, reţinut joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor şi în care este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea, a fost pus în libertate.

„La data de 11.06.2021, dosarul afost înaintat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive, suspecţii fiind sub puterea măsurii preventive a reţinerii. Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea.

Joi seară, IPJ Ilfov a anunţat că, în urma probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov au reţinut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate.

Una dintre persoanele reţinute este primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, acuzat de act sexual cu minor şi influenţare.

Robert Ştefan este bănuit că ar fi violat o fată de numai 12 ani, care a şi născut un copil.

Abuzurile s-ar fi petrecut în 2018, iar copila ar fi fost ameninţată pentru a păstra tăcerea.

 

1 COMENTARIU

  1. Deci procurorul a revenit si si-a dat o ordonanta de eliberare din arest.?Si-o fi dat seama ca intai trebuie sa fie dovedite clar acuzele familiei fetei,de etnie roma(asta asa,ca fapt divers,caci in fotografie se vede un barbat tanar ,rom,ce pune mana agresiv pe primar..).Ma rog,vom trai si vom vedea,dar se stie ce viata de cosmar au copilele romilor in propriile familii,in ce promiscuitate trebuie sa isi traiasca copilaria…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here