Primarul-magician care apare în afișe și cu șefa PSD și cu șeful PNL: Am discutat cu amble tabere

Sursa: Botoșaneanul

Un primar botoșănean a reușit să creeze una dintre cele mai inedite situații ale acestei precampanii electorale. Are în comunitatea sa bannere electorale atât cu candidatul PSD cât și cu cel al PNL-ului, principalii adversari politici pentru președinția Consiliului Județean Botoșani, scrie publicația locală, Botoșăneanul.

Potrivit sursei citate, totul se întâmplă la Suharău, în comuna natală a președintelui PNL Botoșani. De mai mulți ani, localitatea este condusă de către independentul Marcel Chelariu. Pentru localele de anul acesta edilul a amplasat bannere atât cu Doina Federovici (șefa PSD Botoșani) cât și cu Costel Șoptică (liberalilor la nivel județean). Afișele cu cele două figuri politice de la județ apar din 50 în 50 de metri, umplând practic localitatea.

„Eu am pus bannere cu dl primar și cu mine, în urmă cu două săptămâni. Dacă dl primar a luat decizia să pună cu d-na Federovici înseamnă că este opțiunea dânsului și nu mai am ce comenta. Ce pot să comentez? Am fost în urmă cu două zile, o să iau la picior toată comuna. Este o independență pe care nu o înțeleg, nu credeam că va face așa ceva”, a declarat Șoptică.

„PSD va avea cel mai bun scor în această comună. Și mă bazez aici pe lista pentru Consiliul Local, o listă destul de bună cu oameni profesioniști, gospodari, oameni care au performat în administrația locală”, a fost comentariul social-democratei Doina Fedorovici.

Edilul care a dat dovadă de o asemenea imaginație a nu vede nimic ieșit din comun în strategia sa: „Candidatul de la PNL este consăteanul nostru, iar PSD susține candidatura independentă pentru funcția de primar. Și mi se pare normal să răspund cu aceeași monedă. Dl Șoptică știe de acest lucru, pentru că înainte de a face bannerele doar am discutat cu ambele tabere. Dacă ambele partide și nu doar ei, niciun partid cu excepția Pro România nu are candidatură pentru primar la Suharău. Unii susțin candidatura mea, alții poate nu o susțin și PNL-ul și PSD-ul, am discutat cu ambii și am stabilit că facem bannerele așa”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here