Ciprian Mustață, primul soț al Elodiei Ghinescu, a fost găsit mort în propria locuință. Bărbatul avea 45 de ani și era agent-șef de poliție în Brașov și director sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râșnov, anunță ziare.com.

Ciprian Mustață și Elodia Ghinescu au divorțat în 2002. Avocata s-a recăsătorit cu polițistul Cristian Cioacă. Acesta avea să fie condamnat pentru că ar fi ucis-o și i-ar fi distrus sau ascuns cadavrul, conform b1tv.ro.

Primul soț al Elodiei Ghinescu a fost găsit mort în propria locuință

„Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârstă de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3-a.

Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, au scris reprezentanții clubului, joi, pe Facebook.

Fiul Elodiei Ghinescu nu mai vrea să poarte numele lui Cristian Cioacă

Patrick (15 ani), fiul Elodiei Ghinescu, a făcut un gest incredibil, la 13 ani și cinci luni după ce mama lui a dispărut, pe vremea când el avea doar un an. Pe numele băiatului a fost înregistrată o cerere la primăria din localitatea în care el trăiește alături de sora tatălui sau, conform impact.ro.

Ideea i-ar aparține surorii lui Cristian Cioacă, în speranța că în acest fel Patrick va avea mai puțin de suferit din cauza notorietății cazului părinților săi.

Elodia Ghinescu a dispărut în noaptea de 29 spre 30 august 2007. Iar Cristian Cioacă a fost acuzat că și-a ucis soția. Au fost găsite probe precum uniforma lui murdară și o pereche de mănuși cu urme de sânge, dar nu și rămășițele umane. Abia în 2013, fostul polițist a fost condamnat la aproximativ 16 ani de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here