Prinţul Harry în dialog online cu medicul Gabor Maté, despre importanţa vindecării personale

Penguin Random House a anunţat că va organiza, sâmbătă, un eveniment internaţional online live cu prinţul Harry, Duce de Sussex, autorul bestsellerului „Rezervă”, şi medicul Gabor Maté, transmite News.ro.

Prinţul Harry va fi alături de medicul Gabor Maté, speaker renumit şi autorul al bestsellerului „Mitul normalităţii. Trauma, boala şi vindecarea într-o cultură toxică”, pentru o conversaţie despre pierdere şi despre importanţa vindecării personale. În urma conversaţiei, va avea loc un Q&A cu prinţul Harry şi dr. Maté. Acest eveniment va include o introducere din partea CEO-ului Barnes & Noble/Waterstone, James Daunt.

Participanţii se pot înscrie prin Eventbrite pentru a cumpăra un bilet, unde li se va solicita să trimită o întrebare care ar putea fi apoi selectată pentru a i se răspunde în direct. Cei care au achiziţionat bilet, vor putea accesa evenimentul prin Vimeo. Linkul şi parola pentru a accesa platforma vor fi trimise de către Evenbrite pe e-mail în ziua evenimentului.

Informaţii despre bilete, preţuri şi mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe: www.PrinceHarryMemoir.com.

Evenimentul este organizat de Random House, Barnes & Noble, Waterstones şi Indigo Books & Music.

„Rezervă”, volumul de memorii al prinţului Harry, duce de Sussex, a fost publicat internaţional pe 10 ianuarie 2023 în 16 limbi. Cititorii pot plasa comenzi pe nemira.ro şi în librăriile partenere, iar cartea este disponibilă pe audiotribe.ro în format audiobook (în lectura actorului Alexandru Unguru) şi ebook.

„Rezervă”, de Prințul Harry. Peste 3.3 milioane de exemplare vândute doar în limba engleză în două săptămâni de la apariție

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here