Sedinta Ora Prim-Ministrului, la Camera Deputatilor din Bucuresti, luni 6 iulie 2020. Inquam Photos / George Calin


Rămas în afara listelor parlamentare, Varujan Vosganian anunță că nu mai candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie. „Simt că lumea politică de azi nu mi se potrivește”, a anunțat Vosganian.


Am ales să nu candidez la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Simt că lumea politică de azi nu mi se potrivește. Sau, ca să păstrez proporțiile, eu nu mă potrivesc lumii politice de azi”, a anunțat, vineri, Varujan Vosganian.


ALDE, formațiunea din care făcea parte Vosganian, a fost înghițită de Pro România. Călin Popescu Tăriceanu și-a găsit astfel loc pe listele Pro România la București, fiind primul pe lista pentru Senat.
Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) a solicitat, în 2 februarie 2015, procurorului general al României să ceară Senatului avizarea cererii de urmărire penală pe numele lui Varujan Vosganian, ministru al Economiei în perioada decembrie 2006 – decembrie 2008, sub aspectul infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu și complicitate la delapidare.

Senatul, dominat de PSD, a respins solicitarea de ridicare a imunității lui Vosganian.

1 COMENTARIU

  1. Un individ de nimic, fara nimic in cap, exact genul tariceanu, dar cu o gura mare tipica latrailor de partid. Pt el politica a fost doar un mijloc de castiguri ilicite si o ascunzatoare vremelnica. A mai scapat tara de o jigodie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here