PSD a cumpărat reclamă online în care se laudă cu donațiile din indemnizațiile parlamentarilor pentru spitale

Decizia luată de liderii PSD, miercuri, ca parlamentarii social-democrați să doneze jumătate din indemnizație pentru a sprijni achiziția de echipamente medicale a fost integrată într-o campanie publicitară plătită, în mediul online.

„Toți parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizațiile lor pentru a sprijini achiziția urgentă de echipamente medicale”, a declarat Marcel Ciolacu, după o ședință cu liderii partidului din teritoriu.

„Singurul ajutor pe care guvernul l-a dat în majoritatea județelor s-a rezumat la 50 de costume de protecție și în jur de 100-200 de măști, necesarul pentru o zi. Majoritatea spitalelor nu au teste pentru coronavirus. Sunt județe care ne-au spus că sunt mulți oameni care au iești din carantină și nu au fost testați. Fac un apel către guvern și președinte să trimită urgent teste pentru spitale. Spitalele au bani, dar trebuie să aibă de unde să cumpere”, a declarat Marcel Ciolacu.

Ce nu a spus liderul PSD este că decizia parlamentarii partidului să-și doneze jumătate din indemnizațiile pe care le primesc în calitate de aleși nu a reprezentat un gest caritabil, de solidaritate cu doctorii și personalul medical, ci elementul principal al unei campanii publicitare plătite. Scopul? Să promoveze generozitatea liderilor PSD și să dea o aparență de altruism unui demers de PR politic pur.

Printre siteurile care au primit bani pentru a promova mesajul publicitar al PSD se numără și ”știripesurse.ro”, deținut oficial de Iosif Buble, soțul deputatei PSD Diana Tușa, șefa departamentului de comunicare al PSD. Anunțul publicitar al PSD a fost plasat în interiorul mai multor articole, după cum se vede și din imaginea de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here