După ce în ultimele zile situaţia infecţiilor cu SARS-COV2, şi în mod deosebit numărul cazurilor active, s-a deteriorat, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, ne îndeamnă să respectăm în continuare regulile de distanțare și de igienă. Este a treia zi consecutivă în care s-au înregistrat peste 200 de cazuri de infectare cu coronavirus în România. 

Din graficile de mai jos se vede clar cum, în ultimele zile, situația infecțiilor cu SARS-COV2 și în mod deosebit numărul cazurilor active s-a deteriorat. Graficul arată cum numărul cazurilor active începe să crească după o perioadă mai lungă de scădere continuă.

Era de așteptat ca măsurile de relaxare să ducă la astfel de situație însă depinde de noi dacă creșterea se va menține sub control sau nu.

Regulile de distanțare și igienă trebuie respectate! Nu vă lăsați influențati de părerile neavizate si de dezinformările din mediul rețelelor de socializare”, a scris Raed Arafat, pe Facebook.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă au fost înregistrate alte 275 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanțul total ajungând la 21.679 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here