Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan a declarat vineri, la Brașov, că liberalii ”nu trebuie să înlocuim pesediștii cu peneliști doar că sunt de-ai noștri”, ci trebuie să îi înlocuiască pe social-democrați cu oameni cinstiți, conform Mediafax.

Trebuie să spulberăm propaganda PSD-istă, PNL este preocupat de bunăstarea românilor muncitori și cinstiți. Singurii care au a se teme sunt cei care au infestat instituțiile statului și le-au parazitat exclusiv pe criterii politice. Noi nu trebuie să înlocuim pesediștii cu peneliști doar că sunt de-ai noștri, trebuie să înlocuim pesediștii cu oameni cinstiți, să înlocuim pesediștii care au căpușat România cu oameni muncitori, determinați și care pun preț pe interesul public”, a declarat Raluca Turcan la Adunarea Regională a PNL de la Brașov.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, după consultările cu reprezentanții partidelor parlamentare, că ”ne îndreptăm spre un guvern PNL sau un guvern în jurul PNL”.

Moțiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au fost 238 de voturi pentru, 4 împotrivă.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here