Raluca Turcan promite că România va fi pusă pe direcţia cea bună: „Este o zi mare”

Raluca Turcan Klaus Iohannis

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că ”este o zi mare”, ziua în care românii au spus, prin vot, în ce fel de ţară vor să trăiască: ”o ţară europeană, în care munca şi cinstea sunt preţuite, o ţară europeană, în care legea-i lege şi în care valorile îşi găsesc locul”.

”Este o zi mare pentru România! Ziua când românii au spus prin vot în ce fel de ţară vor să trăiască. O ţară europeană, în care munca şi cinstea sunt preţuite. O ţară europeană în care legea-i lege şi în care valorile îşi găsesc locul. O ţară în care să ne simţim în siguranţă, respectaţi şi ascultaţi de cei care au pe mână destinul ţării. Toată admiraţia pentru sutele de mii de români care au votat în străinătate! Numărul enorm al celor care au ieşit la vot transmite un mesaj copleşitor care ne responsabilizează şi mai mult aici, în ţară. Toată admiraţia şi pentru românii care au votat aici, în ţară!”, a scris, duminică seară, Raluca Turcan pe Facebook.

Aceasta susţine că fiecare vot contează, iar România va fi pusă pe direcţia cea bună. 

”Fiecare vot atârnă greu şi ne obligă să nu-i dezamăgim! Începând de azi, repunem România pe direcţia cea bună! Începând de azi, alături de Preşedinte, construim România normală! Împreună, facem România normală! Vă mulţumim pentru încredere!”, a mai scris Turcan.

Klaus Iohannis a obţinut 61,38% din voturi, iar Viorica Dăncilă a obţinut 38,71% după numărarea voturilor din 8166 de secţii de votare,adică 43,555 din total.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here