Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Rareş Bogdan pare a fi intrat într-un conflict mocnit cu proprii colegi din conducerea PNL. O relevă comentariile acestuia de pe propria pagină de Facebook, într-un dialog cu fostul ministru PSD al Culturii, Lucian Romaşcanu.

Lucian Romaşcanu: „Rareş, eşti un reprezentant de vârf al puterii. E bună asta cu „în opoziţie la putere”, a jucat-o şi Băsescu, dar vremurile sunt altele. Du-te la Orban şi luaţi decizii, nu te plânge pe FB. Ai alte pârghii, foloseşte-te!”

Rareş Bogdan: „Am pe dracu, Lucian. Ăştia nu ascultă de nimeni. Asta ar fi în situaţia ideală de funcţionare a unui partid şi a unei guvernări.”

Lucian Romaşcanu: „Atunci demisia de onoare se impune. Prim-vicepreşedinte PNL fără pârghii nu se poate…”

Comentariile erau la o postare despre situaţia gravă din spitale. Ulterior, postarea a dispărut. Întrebat de o comentatoare de ce ştege postările, Rareş Bogdan a răspuns: „Pentru că e o platformă unde lucrează mai mulţi oameni, nu e un simplu cont de facebook. Nu sunt întotdeauna de acord cu tot ce se publică şi şterg ce nu e pe linia fixată de mine pe comunicare. Simplu.”

Nu este prima dată când Rareş Bogdan este pe altă linie decât cea a partidului. Imediat după ce a venit vestea că Florin Cîțu şi-a depus mandatul de prim-ministru desemnat, europarlamentarul a avut o reacție neașteptat de virulentă. Iritat, politicianul a spus că este „inadmisibil” ceea ce se întâmplă și că se dovedește „lipsă totală de înțelegere a fenomenului politic și de patriotism”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here