Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan anunțat într-un interviu pentru G4Media, că Guvernul Orban pregătește 22 de măsuri, asumări și ordonanțe de urgență, menite să aducă ordine în societate. 

Bogdan a vorbit despre ”o rafală întreagă de asumări și ordonanțe de urgență”.

Noi avem câteva promisiuni în 2019 de la care nu ne abatem: desființarea secției speciale, două tururi, pensii speciale și o mulțime de alte măsuri. În total sunt vreo 22. Nu ne abatem de la nici una”, a spus Rareș Bogdan.

Bogdan a menționat că detalii vor fi oferite de premierul Ludovic Orban.

Nu vreau să stric pașii. Am spus deja foarte multe. Pașii îi va spune președintele partidului, premierul. Vom folosi toate mijloacele constituționale. Atât ordonanțe de urgență, cât și asumări. Veți vedea o rafală întreagă, veți vedea că intrăm într-o luptă totală. Guvernul e sub asediu de fake news. PSD are instituții media puternice care torpilează PNL și Guvernul României cu știri false”, a mai menționat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul liberal s-a referit și la declarația mieroasă a lui Călin Popescu Tăriceanu, de miercuri, despre PNL.

„Vă spun din start, ca să fie lucrurile extrem de clare. În momentul în care intră pe o ușă Călin Popescu Tăriceanu, Rareș Bogdan iese pe cealaltă ușă. Timp de trei ani de zile, acest om a torpilat statul de drept. Trei ani de zile a distrus imaginea României alături de Liviu Dragnea. Trei ani de zile a pus pumnul în gura presei libere. Eu nu uit aceste lucruri. Le mulțumesc, și faptul că stăm azi în aceeași barcă înseamnă deja mult pentru mine. Ludovic Orban a fost extrem de tolerant, negociază permanent după ce acum un an de zile era făcut în toate felurile de Călin Popescu Tăriceanu. Dar asta nu înseamnă că trebuie să ne pupăm pe gură și să mergem în fața stării civile.

Grupul ALDE ne-a votat guvernul. Pentru asta au primit suficiente din partea PNL. Participă la guvernare, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne și iubim. Ne respectăm, să stea în casa lui. Azi a afirmat că PNL s-a reînființat în casa sa. E adevărat, dar în casa lui Dan Amedeo Lăzărescu, un intelectual cu 18.000 de volume pe care Călin Popescu Tăriceanu le folosea doar ca viitor manechin”.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here