Rareș Bogdan: Ordin de la PSD pentru blocarea alegerilor. Manevra șefilor de instituții

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat, miercuri, la Brăila, că PSD ”a dat ordin” şefilor de instituţii să intre în concedii medicale, pentru ”a bloca alegerile”, dând exemplul Aradului.

”Pesediştii sunt disperaţi. Au dat ordin să intre în concediu medical pentru a nu fi demişi. La Arad, prefectul şi subprefectul au intrat în concediu medical, încercând să blocheze alegerile de duminică, dar domnul Orban, Vela şi domnul Predoiu le-au găsit leacul, iar mâine vor anunţa cum le-au venit de hac”, a declarat Rareş Bogdan, într-un discurs la Brăila, citat de News.ro. 

Acesta adăugat că ”acum trei zile s-a încheiat guvernarea Dragnea”.

Premierul Ludovic Orban anunţă că a început deja să semneze decizii de demitere a unor secretari de stat, dând ca exemple deciziile de eliberare din funcţie ale fiilor unor politicieni precum Adrian Năstase, Dumitru Buzatu sau fiul generalului în rezervă Marian Tutilescu.

„Cred că o să fac febră musculară de la semnat decizii de demitere”, a afirmat primul ministru.

În plus, Orban spune că intenţionează modificarea regulilor după care se fac angajările în instituţiile publice, astfel încât acestea să se desfăşoare transparent, după criterii şi proceduri clare. 

„Trebuie să depăşim perioada în care angajările se făceau pe uşa din dos, pe pilăraie, pe nepotism sau pe bază de carnet de partid”, afirmă Orban.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here