Rareș Bogdan: Vom desființa Secția Specială!

Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan a declarat că noul guvern PNL va desființa Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, numită și Secția Specială. Europarlamentul liberat este convins că executivul cu Ludovic Orban în frunte va trece de votul Parlamentului.

„O vom desființa, o vom desființa. Vom desființa secția de magistrați, gata! Ca să fie lucrurile cât se poate de clare. Este una dintre marile probleme care ne-a generat acest MCV catastrofal după 10 ani de zile” a spus scurt Rareș Bogdan la RomâniaTV.

Întrebat de ce în protocolul dintre PNL și ALDE scrie că SIIJ nu se desființează, liderul liberal a spus că Tăriceanu are răspunsul la întrebarea asta.

Rareș Bogdan a confirmat și că alegerea primarilor va reveni la două tururi. Europarlamentarul PNL este convins că guvernul Orban va trece.

„Sunt absolut convins că atât domnul Tăriceanu, cât și domnul Kelemen Hunor sunt responsabili și vor ști că trebuie să acorde votul de învestitură unui Guvern Orban care să ducă România exact acolo unde îi este locul, în rândul țărilor civilizate. Sunt convins că amândoi, împreună cu parlamentarii lor, vor învesti guvernul Orban și vor avea încredere în premier și echipa care va guverna țara. Celor de la USR le-a venit mintea la cap și si-au dat seama că orice vot împotriva guvernului ar fi fost un parteneriat cu Dăncilă.” a afirmat Rareș Bogdan la RTV.

Liderul PNL este convins că, după ce acest guvern de tranzițe va repara ce a stricat PSD, partidul va câștiga următoarele alegeri parlamentare și că va urma o „lungă guvernare liberală, sănătoasă pentru România”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here