Doi șobolani care ronțăiau dintr-un covrig au fost pozați într-un supermarket din Sectorul 1 al Capitalei. ”În anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla”, a transmis compania Mega Image într-un comunicat, notează ziare.com.

Mai multi șobolani au fost fotografiați „atentând” la produsele de panificație dintr-un magazin din Capitală. Mega Image a formulat o reactie pentru Radio Europa Liberă Romania:

Ne este cunoscută situația și dorim să acordăm scuze clienților noștri pentru acest incident neplăcut. Intervenim frecvent în magazinele noastre cu soluții de deratizare la un interval mult mai des decât prevederile legale, mai ales că în anumite zone sunt foarte multe surse externe pe care nu le putem controla.

În magazinul nostru din Ion Mincu, care se află la parterul unei clădiri vechi, ultima deratizare a avut loc în cursul zilei de ieri și, pentru a lua măsuri suplimentare, vom închide astăzi magazinul și vom acționa cu un tratament de eradicare mai puternic. Spațiul din magazine este și va fi în continuare igienizat după fiecare tratamet pentru a asigura toate condițiile de siguranță alimentară.

Analizăm și soluții de izolare completă a magazinelor de sursele externe pentru a rămâne în siguranță. Vom lua toate măsurile care țin de noi și vom monitoriza în continuare magazinele noastre pentru a preveni incidente de acest fel„, au precizat reprezentanții magazinului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here