Reacție antologică a lui Firea: Wooooowww!!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!!

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea ironizează anunţul PNL, USR şi PLUS referitor la unificarea dreptei pentru alegerile din Bucureşti, declarându-se dezgustată de manipularea pe care aceste partide o practică, transmite News.ro.

 ”Cum stăteam eu aşa printre roşiile şi ardeii din grădiniţa mamei, dar nu degeaba, mai un plivit/copilit, care cum îi zice, tot aia e, începură deodată să curgă mesajele prin telefon : reacţie, reacţie, vrem o reacţie! La ce? Ce a bubuit? Ce s-a întâmplat?? S-au găsit bani pentru dublarea alocaţiilor, pentru creşterea punctului de pensie, a venit vreun investitor strategic în ţară şi aduce sute de milioane de euro şi mii de locuri de muncă, s-a terminat de construit Centura Capitalei (e la guvern), se deschide Metroul din Drumul Taberei (tot la guvern), s-au modernizat CET-urile guvernului, să nu ne mai dea eroare?? Nu, nuu, nuu!! Nimic din toate astea!! Dar?? S-a unit “dreapta”!! Wooooowww!!! Cine?? Partidele de dreapta!! Tare de tot!! Bulversant! Teribil! Eclatant! Vezuvian!! Dacă nu ar fi de râs, ar fi chiar de plâns! Asta era problema naţională! Asta era problema Capitalei! Aveam de toate dar nu aveam “dreapta” unită! Unită să ce? Să fure? Să mintă? Să aducă în posturi-cheie semidocţi, rubedenii, să transfere haosul din Guvern la Primărie?”, scrie Firea pe Facebook.    Ea afirmă că ceea ce au făcut liberalii la guvernare, vor să facă şi prin primari şi prin consiliile judeţene.    ”Sa dea tunuri de genul Unifarm? Să dea retrocedări de genul tranzacţiei pentru fraţii Micula, să scoată patrimoniul la vânzare pe 2 lei, să readucă cele 4-5 firmele căpuşă care au subjugat bugetul Capitalei? Asta au făcut la guvernare, asta vor să facă şi prin primarii şi consilii judeţene! Ce reacţie pot să am? Una de dezgust pentru manipularea pe care o practică!”, afirmă primarul Capitalei.    Firea afirmă că această temă falsă că “dreapta” e bună şi de stânga nu e nevoie este la fel de ridicolă precum mării bărbaţi politici care s-au unit azi în numele a orice dar numai a cetăţenilor nu!   

 ”Spun de 4 ani şi repet : dotarea spitalelor, modernizarea transportului public, consolidarea clădirilor cu bulină, construirea de pasaje şi poduri sunt probleme pur şi simplu! Care trebuie rezolvate, nu catalogate! Pentru care e nevoie de oameni implicaţi, muncitori, bataiosi, cu dorinţă de a răsturna munţii pentru oameni. Aţi văzut vreunul cu aceste semnalmente în poza de “dreapta unita”? Cea care a închis spitale, a amputat pensii şi salarii acum caţiva ani şi a gestionat dezastruos pandemia anul acesta? Nu doar eu n-am văzut! Sunt din ce în ce mai mulţi care nu mai rezonează la parodia cu “dreapta unita”!”, consideră Gabriela Firea.

Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că dreapta pro-europeană s-a reunit într-un proiect comun pentru Bucureşti, anfirmând că PNL, USR şi PLUS vor susţine candidaţi comuni în Capitală, apreciind că bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să ia sfârşit. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here