Șeful PSD Iași, Maricel Popa, a pus-o pe Lăcrămioara Ursu pe lista de candidați ai PSD pentru Consiliul Județean în locul Mihaelei Ivancia, cadru universitar și prodecan la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad din Iași”. Lăcrămioara Ursu a rămas repetentă în clasa a XI-a, la vârsta de 45 de ani.


Lăcrămioara Ursu a depus marți jurământul de consilier județean la Iași.

Dezvăluirea.ro a scris recent că femeia în vârstă de 45 de ani a rămas repetentă în acest an, în clasa a XI-a.

Legătura dintre Lăcramioara Ursu și Măricel Popa este strânsă. Liderul PSD a angajat-o pe Lăcrămioara Ursu pe un post de consilier personal, cu un salariu de încadrare de 5.570 de lei.
Lăcrămioara Ursu a înlocuit-o pe lista PSD pe Mihaela Ivancia, cadru universitar și prodecan la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară ”Ion Ionescu de la Brad din Iași”.
Popa a eliminat-o pe Mihaela Ivancia în luna mai, după ce aceasta a criticat dur maniera în care Maricel Popa conduce județul Iași,.

Iată că a venit momentul când nu mai pot să accept, când vreau să spun ‘cu subiect și predicat’ că ar fi timpul să vă duceți acasă, domnule Popa! Ați făcut suficient de mult rău partidului și județului și ar trebui să vă ajungă!”, a spus atunci Mihaela Ivancia.

Membrii PSD au fost foarte revoltați după decizia lui Maricel Popa de a o pune pe liste pe Lăcrămioara Ursu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here