Replica lui Godină după ce a fost acuzat că a luat bani de la „infractorul Dan Voiculescu”

Sursa: Facebook

Jurnalistul Mălin Bot l-a acuzat pe Marian Godină că ar fi fost plătit de „infractorul Dan Voiculescu” și oameni cu legături cu Adrian Năstase și Bobby Păunescu.

„Conform declaraţiei de avere depusă de Godină, acesta a încasat sume importante de la televiziunea infractorului Dan Voiculescu şi de la unul dintre cei mai puternici actori din piaţa de publicitate, McCann Erikson, firmă controlată de personaje legate de Andrian Năstase şi Bobby Păunescu, mogul al Cartelului Mafia Media şi miliardarul din spatele AUR. Despre Antena 3 şi infractorul Voiculescu nu este nevoie să mai spun nimic”; a scris Mălin Bot.
Replica lui Godină a venit pe Facebook. Polițistul a explicat proveniența sumelor respective și la etichetat pe Mălin Bot drept un personaj „în căutare de senzațional” care „va face o nouă postare, apoi una nouă, și încă una, și încă una până va absorbi ultima picătură de sevă de scandal care pe el îl hrănește”.

Mesajul lui Marian Godină:

„Marian Godină, plătit de Antena Group = infractorul Dan Voiculescu”

 • „Nu aveam de gând să scriu absolut nimic legat de subiectul ăsta, dar în ultima oră sunt asaltat de mesaje și comentarii în care mi se cer niște explicații.
 • Nu voiam să mai răspund vreodată acelui personaj care, fiind obișnuit să trăiască numai din scandal, numind acest tip modern de cerșit „jurnalism independent”, ducând o lipsă acută de subiecte și intrând cel mai probabil într-un con de umbră din lipsă de noi „dușmani”, m-a găsit pe mine pentru a-și da un refresh, nemaiavând cu cine să ducă „lupte”.
 • Și a luat jurnalistul independent, ca un adevărat jurnalist de investigații, declarația mea de avere pentru anul trecut și a arătat lumii bomba bombelor. Marian Godină e plătit de Dan Voiculescu de la Antena 3 și de o firmă care are ceva legături cu Adrian Năstase și cu noul partid AUR. Concluzia e că Godină e plătit de moguli și d-aia le ține partea.
  Acum, faptul că unii mi-au cerut explicații crezând astfel de aberații nu știu cât de mult ar merita un răspuns, dar probabil sunt și oameni naivi sau ușor de manipulat, de aceea voi răspunde. Mi se pare pe alocuri și amuzant să fiu acuzat că sunt de partea Antenei 3, la câte meciuri am avut cu cei de acolo și cât de mult mă „iubesc”. De altfel, am zis public de nenumărate ori că am și șters din grilă Antena 3 și România TV.
 • Și ca să nu o mai lungesc, banii din declarația de avere din 2020 proveniți de la Antena Group reprezintă contractul semnat de mine pentru drepturile de autor pentru apariția mea la IUMOR. Adică pe munca mea, textul meu, timpul meu și deplasarea mea. Așa cum, cel mai probabil, toți invitații speciali merg acolo cu un contract, asta dacă nu or fi disperați să se vadă la televizor și ar face-o și gratis. Eu nu sunt.
 • Suma de la firma cu legături cu mafia și cu nu mai știu cu cine a zis omul ăla acolo e de fapt videoclipul cu Pablo the alpaca filmat cu Micuțu pentru Cat Mobile. E tot munca mea, Pablo e al meu și nu se întreține cu aer, o parte din video s-a filmat la mine acasă. Despre legăturile firmei cu Dragnea, Nastase, Soros, mafia reptiliana etc habar nu am, eu am vorbit doar cu o fată de la PR.
 • Celălalt venit reprezintă participarea mea la o campanie cu ocazia apariției noului baton de ciocolată ROM, fiind de asemenea drepturi de autor pentru două postări pe pagina mea, fără nici cea mai legătură cu ce debitează omul ăla acolo, ba din contră, indemnau la dezvoltarea simțului civic și combaterea fake-news-urilor. Și asta e tot munca mea, timpul meu.
 • Cred că lucrurile astea ar fi putut fi ușor deduse, fără să mai fie nevoie să explic eu.
  Acum, cel mai sigur, personajul în căutare de senzațional va face o nouă postare, apoi una nouă, și încă una, și încă una până va absorbi ultima picătură de sevă de scandal care pe el îl hrănește.
 • Am să vă rog să nu-mi mai puneți linkuri cu materialele lui, cred că am fost destul de clar și nu mai am de gând să cresc notorietatea puturoșilor căci ar trebui să pună mâna pe muncă și să își câștige banii din muncă cinstită, nu cu minciuni pe care nici ei nu le cred.”

OMS: Varianta indiană de coronavirus, cea mai rapidă şi puternică de până acum. Îi va ataca pe cei mai vulnerabili din zonele cu rate mici da vaccinare

3 COMENTARII

 1. Care jurnalist,bot care vede peste tot numai dusmani,chiar printre fostii colegi din presa???Jalnic parcurs …sa te inconjori numai de analfabeti doar pentru ca sa primesti bani de la ei!!!Like-uri in prostie si numai pentru laude la adresa propriei persoane!!!

 2. Am avut răbdarea să citesc inepţiile amalgamate ale „superbului” miliţian popular Godină Marian(Garcea). Şi ce să vezi dom’le! Şi-a narat pe puncte într-un stil pur miliţienesc ce nu i-a plăcut din aevărurile spuse la adresa lui de către jurnalistul independent Mălin Bot. Folosind mitocănia, mârlănia şi mitomania din dotare, ca orice miliţian ca el, a trecut la jigniri în stil mahala dovedindu-ne că punctul lui forte este un IQ foarte redus ca a oricărui miliţian ca el. Păi bine măi miliţianule Godină numai un prostănac ca tine putea să accepte colaborarea cu un trust al unui infractor ca puşcăriaşul Voiculescu Dan dar te înţeleg, ai făcut-o pentru niscavai bani chiar dacă sunt de la un infractor ceea ce ne demonstrează că ai o tară profesională. Mi-a plăcut că ai recunosct că ai fost întrebat de mulţi dece nu răspunzi adevărurilor spuse de jurnalistul independent Mălin Bot. În opinia mea cred că te-au intrebat mulţi infractori dece nu răspunzi dar tu ca să le faci pe plac ai răspuns în stilul tău ce coincidea izbitor cu stilul lor, adică de mahala. Asta ca să nu faci diferenţa de cultură între voi, miliţian-mahalagiu. Sincer îmi pare rău că ai rămas la stadiul miliţianului Garcea care te reprezintă perfect şi sper să nu te arestezi singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here