Replica șoferiței care a ucis cu mașina patru oameni, la Iaşi, i-a șocat chiar și pe anchetatori: Nu ştiu despre ce vorbiţi, îmi vine să râd

Femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit a declarat în faţa procurorului că nu ştie „ce să povestească” în legătură cu noaptea în care s-a produs tragedia. „Cât timp nu ştiu despre ce vorbiţi, îmi vine să râd”, i-a spus ea procurorului de caz. Întrebată dacă doreşte să dea o nouă declaraţie având în vedere noua încadrare juridică a faptei de care este acuzată – aceea de omor calificat – femeia a dat un alt răspuns şocant: „Vreau să ştiu în ce cont virez banii”.

Femeia din Iaşi care a condus beată şi al cărei autoturism a fost implicat într-un accident în urma căruia patru oameni au murit a discutat din nou cu procurorul de caz şi cu avocaţii implicaţi în dosarul în care este cercetată pentru infracţiunea de omor. Întrebată de procuror dacă doreşte să dea o declaraţie având în vedere schimbarea încadrării juridice a faptelor de care este acuzată, femeia a răspuns, sec: „Vreau să ştiu în ce cont virez banii”.
Afirmaţia femeii este făcută în contextul în care familiile celor patru victime au pretenţii financiare de peste 10 milioane de euro de la ea, de la firma de asigurări şi de la angajatorul celor patru muncitori care se aflau la serviciu în momentul accidentului, potrivit avocatului Adrian Cuculis, citat de News.ro.
Femeia susţine că are „discernământ tot timpul” şi, întrebată de procuror dacă doreşte să povestească ce s-a întâmplat în noaptea accidentului, a răspuns: „Nu, pentru că nu ştiu ce să vă povestesc”. Ea i-a spus anchetatorului că nu îşi aminteşte ce s-a întâmplat în seara tragediei şi nici măcar nu îşi aminteşte dacă a băut înainte de a urca la volan.

„De ce zâmbiţi, este amuzant?”, a întrebat-o procurorul pe tânără. Iar replica acesteia a fost: „Da, cât timp nu ştiu despre ce vorbiți îmi vine să râd”.
Femeia a mai susţinut în timpul audierii că nu îşi aminteşte ce a declarat anterior, atunci când povestise unui avocat că înainte de accident a fost cu copilul acasă şi s-a uitat la desene animate.
Adina Iuliana Ghervase, femeia care a comis accidentul în urma căruia patru angajaţi ai societăţii Citadin din Iaşi au murit, conducea un autoturism Alfa Romeo şi se deplasa dinspre Păcurari către centrul Iaşiului. Ea a pierdut controlul maşinii într-o curbă, a lovit un colţ de clădire, apoi a intrat în plin într-o autoutilitară care era staţionată pe partea dreaptă. Lângă autoutilitară se aflau mai mulţi angajaţi ai societăţii Citadin, din subordinea primăriei, care făceau nişte lucrări.
Patru dintre aceştia au murit, iar alţi patru au fost răniţi şi au fost duşi la spital.
Un martor la accident a precizat că maşina pe care aceasta o conducea rula cu viteză foarte mare şi că impactul a fost unul deosebit de puternic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here