Român cu domiciliul în SUA, cercetat în cazul fetiţei de 3 ani care a ajuns drogată la spital/ Bărbatul a livrat la deschiderea unui salon cosmetic jeleuri cu THC și urma să distribuie alte droguri la Neversea

Sursa: Poliția Română

Un cetăţean român cu domiciliul în SUA este cercetat pentru trafic de droguri în cazul fetiţei de 3 ani care a ajuns la spital în Constanţa având substanţe interzise în organism. Bărbatul a livrat la deschiderea unui salon cosmetic jeleuri cu THC (Tetrahidrocannabinol), iar copilul a mâncat din ele. Anchetatorii au găsit mai multe droguri la domiciliul bărbatului, acestea urmând să fie distribuite la Neversea, potrivit News.ro.

”La data de 6 iulie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanţa, au documentat activitatea infracţională a unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc. Astfel, la data de 6 iulie 2024, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa,  Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanţa au dispus reţinerea unui bărbat (cetăţean român cu domiciliul în SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc”, a transmis, duminică, IGPR.

Sursa citată a precizat că, în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, acesta ar fi deţinut şi oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conţinând THC (Tetrahidrocannabinol).

”Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulţi şi minori, cercetatul ar fi deţinut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea şi investigaţii medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conţinut de THC”, a  mai transmis sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here