Scandal între extremiști, la mitingul AUR | Simion: Șoșoacă, diversiunea PSD / Șoșoacă: Simion, trădătorul

Manifestanţii adunaţi duminică în Piaţa Universităţii, la mitingul de protest organizat de AUR, au ajuns în Piaţa Victoriei, determinând blocarea traficului în centrul Capitalei. Numărul lor este de aproximativ 5.000. A apărut şi un conflict între senatoarea Diana Şoşoacă şi liderul Aur George Simion, acesta acuzând-o că este parte a unei diversiuni organizate de PSD. Simion a anunţat că protestatarii pleacă spre sediul central al PSD, din Aleea Kiseleff, transmite News.ro.

UPDATE – George Simion a anunţat că protestatarii pleacă spre sediul PSD. Liderul AUR a acuzat o diversiune, prin discursul susţinut de Diana Şoşoacă în mijlocul protestului. De altfel, aceasta a fost întreruptă în discursul pe care îl ţinea pe scena improvizată şi a început să strige să vină jandarmii să o apere.
”Lumea a venit la protest împotriva Guvernului, nu ca să asculte discursuri”, a spus George Simion. Protestatarii care îl însoţesc strigă: ”George e cu noi!” şi ”George, preşedinte!”. El a acuzat o diversiune organizată de PSD, prin senatoarea Diana Şoşoacă.
”95% dintre oamenii pe Victoriei sunt cu noi. Renunţaţi la scenă, nu e timpul pentru discursuri. E foarte urâtă diversiunea asta a PSD-ului”, a mai spus Simion. El a mai afirmat că AUR este peste PSD în sondaje şi de aceea s-a organizat ”diversiunea”.

Potrivit Digi24, George Simion și fosta sa colegă de partid, Diana Șoșoacă, au intrat în conflict, duminică, în Piața Victoriei, unde fiecare dintre ei și-a disputat supremația asupra microfonului de la care să se adreseze protestatarilor adunați în urma mobilizării făcute de AUR.

„E o mizerie făcută de Simion. Și-a adus oamenii lui și boxele lui și ne impune să nu mai vorbim la microfon. Ăsta e Simion. Trădătorul. Și-a bătut joc de AUR. Rușine! Rușine! Dacă ai curaj vino aici la scena că nu ți-ai luat aprobare pe Victoriei, ți-ai luat pe Universitate!”, i-a transmis ea fostului său șef de partid. Cei adunați în Piață au început să huiduie și să strige ca cei doi lideri ai extremei drepte să nu se certe, mai scrie Digi24.


UPDATE – Manifestaţii au ajuns la sediul Guvernului. Ei au vuvuzele şi poartă pancarte cu mesaje antiguvernamentale şi împotriva măsurilor de evitare a crizei energetice anunţate de UE. Conform jandarmilor, numărul lor este de aproximativ 5.000.
Aceştia strigă: ”Afară, afară, cu hoţii din ţară!”, ”Demisia” , ”Hoţii”, ”Anticipate”, „Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, „George, preşedinte”, „Naţional, unitate”, ”Jos mafia”.
Liderul AUR George Simion le cere românilor să vină în Piaţa Victoriei. ”Aveţi încredere şi ieşiţi în stradă. Îi salutăm pe fraţii noştrii din Diaspora”, spune Simion în live, pe Facebook. ”Veniţi cu noi, suntem foarte mulţi, haideţi să ocuupăm Piaţa Victoriei”, ”Hai să-i dăm pe ăştia jos”, afirmă el.
UPDATE – Numărul manifestanţilor a ajuns la aproximativ 1.000. Ei au plecat spre Piaţa Victoriei, traficul în centrul Capitalei fiind complet blocat. Protestatarii au drapele tricolore şi scandează ”Demisia!” şi ”Hoţii!”.

ŞTIREA INIŢIALĂ – Participanţii la protest au drapele tricolore, iar unii dintre ei sunt îmbrăcaţi în costume populare.

La ora 15:00, conform programului anunţat de AUR, urmează plecarea coloanei de protestatari spre Piaţa Victoriei iar la ora 16:00, coloana de protestatatari intră în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului.
AUR a precizat că protestul se va încheia la miezul nopţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here