Șeful PNL Iași, despre Cioloș: „Are mereu de comentat doar atunci când e vorba sa atace partenerii de coaliție sau pe Președintele României”

Inquam Photos/George Călin

Dacian Cioloș este pe aceeași lungime de undă cu Marcel Ciolacu când îl atacă pe Președintele Iohannis, spune liderul PNL Iași, Alexandru Muraru. „Probabil au același consultant: păpușarul Dâncu care i-a condus guvernul cât i-a fost vicepremier.”

„Domnul Dacian Cioloș, un lider complet absent și dezinteresat de ce se întâmplă în România, are mereu de comentat doar atunci când e vorba sa atace partenerii de coaliție sau pe Președintele României”, spune într-un comunicat de presă Alexandru Muraru.

Dacian Cioloș are „obiceiul de a sa cățăra pe subiecte cu iz de scandal doar pentru a mai puncta apariții mediatice. Poate așa consideră că poate compensa absența fizică sau sărăcia de idei cu privire la guvernarea României.”

„Dacă domnul Cioloș ar investi la fel de mult timp pentru a face ceva pentru România pe cât investește în denigrarea partenerilor de coaliție sau a celor care l-au investit cu încredere, cred ca ar fi mai câștigat. Un minim de decență i-ar spune să renunțe la gâlceava sterilă cu președintele Statului sau cu cei care a spus că face echipă.

Din păcate, domnul Dacian Cioloș toată viața politică s-a cățărat pe munca altora și același principiu îl aplică și acum: se urcă pe subiecte când e rost de imagine pe spatele unor probleme dezbătute cu mult patos”, mai comentează liderul PNL Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here